André Rieu in het klein!

Onder het luisteren en kijken naar een dvd van André Rieu en zijn orkest had ik een bolletje fimo in mijn handen en als vanzelf kwam er een gezichtje uit naar voren dat weg heeft van André. De volgende dag heb ik het kopje een lijfje gegeven en handen en voeten gebakken.
De kleding, een rokkostuum in blauw, was een heel klusje omdat de stof zo glibbert. Toch ben ik blij met het resultaat.

Voor de grap zei mijn man “Jou wacht een taak er is nog een heel orkest”. Daar zette hij mij voor het blok want dat is een klus. Waar begin je aan. Toch prikte die gedachte en beetje bij beetje komen de orkestleden tot poppenleven. Welke instumenten wat voor een podium? Zo wordt het een mengeling van eigen werk en gekocht of verbouwd werk. Zo maakte ik bekkens, een grote trom, een xylofoon en diverse personages. Voor mijn verjaardag kreeg ik de partituren in mini. Zo kan ik er nu al een paar laten zien! Uiteindelijk wil ik een orkest van 24 man/vrouw maken elke keer wat.

Voor de eerste maanden ben ik van de vloer, maar wil voor jullie een tipje van de sluier oplichten.

Kijk maar mee en je zal in de loop der tijd mijn orkest zien groeien.

This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open this post in your browser or get Macromedia Flash here.
This is a WPSimpleViewerGallery